Ons verhaal

Gespecialiseerde huidcoach-Specialist in huidverbetering

Na jaren als standaard schoonheidsspecialiste gewerkt te hebben, was ze op zoek naar een manier om de huid zodanig te behandelen dat er een effectieve huidverbetering plaatsvind, welke de klant voelt tijdens de behandeling en werkelijk ziet na de behandeling.

Tijdens deze zoektocht kwam ze in contact met “Hannah” en hun manier van werken. Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering! Het ongekende specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en het absolute pionierschap inzake de revolutionaire bindweefselmassage hebben tezamen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid.

Al vele jaren voeren onze huidcoaches na verschillende opleidingen deze technieken uit. Door de opleiding te volgen tot “huidcoach” wordt elke huid specifiek behandeld op maat. Hierna volgden nog enkele specialisaties waaronder de Bindweefselmassage van Hannah waardoor Wendy ook “Specialist in Huidverbetering” genoemd mag worden.

Als huidcoach verzorgen we niet enkel jouw huid, maar coachen we je naar een beter huidbeeld en gaan we verder dan enkel de verzorging aan te bieden!

Gespecialiseerde huidcoach-Specialist in huidverbetering
Een juiste huiddiagnose: een must voor je huid!

Ons verhaal

Een juiste huiddiagnose: een must voor je huid!

Alles start met een juiste huiddiagnose. Bij een eerste afspraak wordt er dan ook uitgebreid tijd gemaakt voor een intakegesprek, huidscan met de Visio Face Lite en een huidmeting met onze Skin Analyser. Hierdoor kunnen we jouw huid perfect in beeld brengen, de gepaste behandeling opstellen en eventueel productgebruik voor nabehandeling thuis adviseren. Ik geef jou advies, de keuze voor aankoop daar ben je uiteraard helemaal vrij in!

De Visio Face Lite: Jouw huid heeft geen geheimen meer! Met dit huidscanapparaat kunnen we dieper in de huid kijken en gericht kijken naar poriën, plekjes in de huid, rimpels, uv-beschadiging en pigmentatie...en hierdoor vaststellen waar jouw huid nood aan heeft.

De Skin Analyser: Met dit toestel meten we het vochtgehalte, de lipiden en de ph-waarde van de huid. Deze waardes zijn ook bepalend voor de verzorging achteraf en productgebruik thuis. Meten = weten, dus hier begint alles mee!

Ons verhaal

Zichtbaar huidverbeterende resultaten

De hannah Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verbetering van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de hannah Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Verbetering van de huidweerstand

Zichtbaar huidverbeterende resultaten
Beautymachines: Net dat tikkeltje meer!

Ons verhaal

Beautymachines: Net dat tikkeltje meer!

In tijden waarin de technologie en alles zo snel evolueert, zijn beautymachines ook niet meer weg te denken bij verzorgingen. Als huidcoach proberen we zoveel mogelijk manueel te bereiken, maar soms kan je net iets beter resultaat verkrijgen door dieper in de huid te werken!

Na ruime tijd op zoek geweest te zijn, koos ik ervoor om met de Premium Hydra Facial te werken, een apparaat waarbij meerdere behandelingen mogelijk zijn. Ik vergelijk schoonheidsverzorging een beetje met koken, door mijn ervaring kan ik als het ware mixen met producten en hierdoor een unieke verzorging voor jouw huid aanbieden!

Met de Premium Hydra Facial kunnen we gerichte problemen aanpakken: Hydratatie, Acné, onzuiverheden, open poriën, veroudering, fijne lijntjes en rimpels, huidverzakkingen, couperose, hyperpigmentatie en uv-schade, elasticiteit en stevigheid.

Meer info vind je terug bij behandelingen.